Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου το νέο πρωτάθλημα της Super League, όπως προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, ενώ η απόφαση για τα πλέι οφ θα παρθεί σε συνεννόηση με την NOVA.

 

“Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 19-20 Αυγούστου”, αυτά ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Superleague.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξήγησε ότι υπάρχει κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσει η Superleague τη συνεργασία της με τη NOVA,  υποστήριξε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά με 16 ομάδες, ενώ τόνισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα συμβεί με τα πλέι-οφ.

“Υπάρχει ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και διάθεσης να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη “NOVA” και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά στις 19/8. Υπήρξε σήμερα το Δ.Σ. όπου είχαμε μια καλή συζήτηση. Βρίσκεται σε εξέλιξη η γενική συνέλευση που θα ψηφίσει την προκήρυξη πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα γίνει με 16 ομάδες και κρατάμε έναν αστερίσκο για το αν θα πρέπει να γίνουν play off και ποιες ομάδες θα αφορούν, αν θα είναι το 1-5 ή 2-6 ώστε να μετέχει και ο πρωταθλητής.

Επειδή υπάρχει συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων και αίτημα να μη γίνουν γιατί καταπονούνται οι ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για τα play off και το να μη γίνουν θα συμβεί μόνο αν συμφωνήσει και η “NOVA” αλλιώς θα γίνουν. Αλλά το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει άποψη για το αν θα πρέπει να βγαίνει και πρωταθλητής.

Πάμε για 16 ομάδες και τη επόμενη σεζόν και συμφωνήσαμε όλοι ότι δεν έχει ενδιαφέρον το πόσες ομάδες αλλά το ποιες ομάδες θα υπάρχουν για να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Επίσης πήραμε και ένα ποσό για τη περσινή σεζόν από τη χορηγία του Ιβάν Σαββίδη και περιμένουμε και την πρόταση της ΕΡΤ”, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε