Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Superleague: Σε απολογία ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή θα βρεθεί η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Superleague.

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά του κόσμου της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Άξιο αναφοράς, πως η περίπτωση των “ερυθρόλευκων” ήταν και η μοναδική -πράγμα σπάνιο- αφού η αρμόδια αρχή δεν κάλεσε καμία άλλη ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η κλήση:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1003/2/31/1/13 – λα΄ από 15/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε