Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Σβηστή… τριάρα για ΠΑΟΚ – Υποβιβάστηκε η Καλλονή!

ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc
ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc

Το πρώτο ματς του Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν αποτελεσματικό. Με ένα “ξέσπασμα” στο πρώτο ημίχρονο και ένα πειστικό δεύτερο ο “δικέφαλος του Βορρά” ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Καλλονής, που αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Superleague μετά από 3 χρόνια παρουσίας στα… μεγάλα σαλόνια

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η καλλονή ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 0-3 και τρεις… στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου “αποχαιρέτησε” και μαθηματικά την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, επιστρέφοντας στη Β’ Εθνική μετά από 3 χρόνια.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις στα πρώτα του λεπτά, με την Καλλονή να έχει στηθεί πολύ καλά και με δυνατό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου να κάνει τη.. ζωή δύσκολη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, που δεν μπόρεσαν να αναπτυχθούν.

Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε μέχρι τα μέσα του ημιχρόνου, με τον κόσμο του “δικέφαλου του Βορρά” να γκρινιάζει για την εικόνα της ομάδας του. Αυτό φαίνεται πως “ξύπνησε” τους παίκτες του Ίβιτς που ξαφνικά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και στο 28′ έφτασαν στο 1-0 με τον Μυσκακίδη.

Ο ρυθμός έπεσε και πάλι, με τους Θεσσαλονικείς να δείχνουν μεγάλη υπομονή στην κυκλοφορία μπάλας, χωρίς να βγάλουν φάσεις. Οι νησιώτες έδειξαν πιο επιθετικοί στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, ισορρόπησαν το ματς, χωρίς όμως να ανησυχήσουν σε μεγάλο βαθμό τον Βελλίδη.

Η Καλλονή στάθηκε καλά μέσα στην Τούμπα και με την έναρξη της επανάληψης, αλλά δέχθηκε το 2-0 την ώρα που πίεζε. Ο Αθανασιάδης σκόραρε στο 56′ από θέση οφσάιντ -γκολ που σωστά δεν “μέτρησε”- αλλά δυο λεπτά αργότερα κατάφερε να βρει.. δίχτυα, τέρμα που δεν πανηγύρισε. Ο επιθετικός του “δικέφαλος του Βορρά” κοίταξε απλά τον ουρανό, έκανε τον σταυρό του και το αφιέρωσε στη γιαγιά του, που έχασε σήμερα.

Ο Ίβιτς είδε τον Μυστακίδη να αποχωρεί στο 68′ με πρόβλημα τραυματισμού και να γίνεται αλλαγή με τον Γκάρι Ροντρίγκες, που επέστρεψε από τραυματισμό μετά από περίπου πέντε εβδομάδες. Η είσοδος του Ιβοριανού επιθετικού έκανε πιο κινητικό τον ΠΑΟΚ που έφτασε.. σβηστά στο 3-0. Στο 76′ Ροντρίγκες γύρισε την μπάλα από δεξιά, ο Τσαμπούρης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κοροβέσης την έσπρωξε με τον μηρό στα αντίπαλα δίχτυα.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο τους και μείωσαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 9 βαθμούς, την ώρα που η Καλλονή αποχαιρέτησε και μαθηματικά την Superleague. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε