Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συγκινητικό δώρο του Χανδριώτη στην ΑΕΚ! Το μήνυμα απάντηση της Ένωσης [pic]

Συγκινητικό δώρο του Χανδριώτη στην ΑΕΚ! Το μήνυμα απάντηση της Ένωσης [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Νεόφυτου Χανδριώτη και η οικογένεια του νεαρού Κυπρίου, προσέφερε στην ομάδα ένα μοναδικό δώρο, με αγωνιστικές στιγμές του. Η συγκινητική απάντηση της Ένωσης.

Το δικό της μήνυμα προς την οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη, έστειλε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ΚΑΕ ΑΕΚ, ευχαριστώντας για το φοβερό δώρο που της δόθηκε, μετά το τέλος του τουρνουά στην Κύπρο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αθλητή, «χάρισε» στην Ένωση σε ψηφιακή μορφή, τις υπερπολύτιμες στιγμές της ζωής του γιου του, ο οποίος και πρόλαβε να γίνει σύμβολο της χώρας, πριν φύγει από τη ζωή.

Το δώρο του Χανδριώτη στην ΑΕΚ

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Με παγωμένα χαμόγελα κατά τη σεμνή παράδοση ενός μαγικού DVD μνήμης στον αγώνα του αθλητή της ΕΘΑ, Νεόφυτου Χανδριώτη.

Ο υπερήφανος πατέρας θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στις ομάδες, που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά της Λευκωσίας «χάρισε» σε ψηφιακή μορφή τις υπερπολύτιμες στιγμές της ζωής του γιου του, που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, αλλά πρόλαβε με την αυταπάρνησή του να γίνει σύμβολο της Κύπρου.

«Από την οικογένεια του Νεόφυτου στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ με RESPECT!!! Δημήτρης Χανδριώτης (πατέρας του Champ!), έγραφε η ιδιόχειρη αφιέρωση.

Στιγμές συγκλονιστικές, πέρα και πάνω από αγωνιστικά αποτελέσματα, καλάθια και ίντριγκες, που όμως μέσω του ευγενούς αθλητισμού αναδεικνύονται και προκαλούν ανατριχίλα.

Η οικογένεια της «Βασίλισσας», αθλητές, προπονητές, στελέχη και Διοίκηση, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την οικογένεια του αδικοχαμένου νέου (που έφυγε από σπάνια ασθένεια) για τη σεμνότητα, τη δύναμη και την διακριτικότητα. Δεν έχει λόγια όμως για να απαλύνει τον αδόκητο πόνο, που προφανέστατα «φυλακίζουν» στη ψυχή τους οι χαροκαμένοι γονείς.

Ευχόμαστε στην οικογένεια του Νεόφυτου, αλλά και στην οικογένεια της ΕΘΑ καλή δύναμη, μαζί με τις ευχαριστίες μας για την άριστη συνεργασία και διεξαγωγή του τουρνουά. Respect για τον Champ και την ταπεινότητα όλων σας…

Καλή αντάμωση…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις