Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το σπαρακτικό μήνυμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το σπαρακτικό μήνυμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα για τον αδικοχαμένο Ιορδάνη Αδαμάκη

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε παίκτη στον Θεσπρωτό τον 22χρονο Ιορδάνη Αδαμάκη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ως προπονητής του Θεσπρωτού, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα συνεργάστηκε για τέσσερις μήνες με τον αδικοχαμένο, Ιορδάνη Αδαμάκη.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοούμενους στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, αλλά πριν από λίγα 24ωρα η πρώην ομάδα του, ο Θεσπρωτός, ανακοίνωσε το θάνατό του.

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θέλησε να αποχαιρετήσει τον άτυχο νέο ενώ περιέγραψε πως την ημέρα που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση κανείς από τους πρώην συμπαίκτες του δεν ήθελε να κάνει προπόνηση:

“Ο πόνος στην ψυχή μου που έχω αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος. Ιορδάνη Αδαμάκη ήρθες στην ομάδα μου τον Θεσπρωτό χωρίς θόρυβο και έφυγες σιωπηλός γιατί; Πρέπει να ρωτήσεις τη μοίρα αγαπητέ Ιορδάνη. Στους τέσσερις μήνες που ήσουν εδώ, μαζί μας, έμαθα να σε αγαπώ.

Την ημέρα της θλιβερής είδησης, όσοι ήταν συμπαίκτες σου δεν ήθελαν να κάνουν προπόνηση, τους έπεισα, εξασκήθηκαν όπως όταν ήσουν μαζί μας, με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Θεός να σε έχει στη δόξα του.

Τα συλλυπητήρια μου στην όμορφη οικογένειά σου, ελπίζω μια μέρα να τους γνωρίσω. Θα είσαι πάντα στη σκέψη και στην καρδιά μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις