Συγχαρητήρια της ΔΟΕ στην ΕΟΕ – «Χειριστήκατε σωστά την υπόθεση Μπεκατώρου»

ΦΩΤΟ Intime

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, μέσω του προέδρου της Τόμας Μπαχ, έδωσε συγχαρητήρια στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τον τρόπο που χειρίστηκε τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. 

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Τόμας Μπαχ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε μέσω τηλεδιάσκεψης σε όλα τα μέλη της ΔΟΕ, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στο τέλος της τοποθέτησης του κ. Καπράλου σχετικά με τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο της ΔΟΕ που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα, ο κ. Μπαχ πήρε το λόγο και είπε: «Συγχαρητήρια πρόεδρε για τον τρόπο που χειριστήκατε το ευαίσθητο θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου, ακολουθώντας τις Ολυμπιακές αξίες και τα ιδεώδη».

Ο Τόμας Μπαχ στην ενημέρωση του προς τα μέλη της ΔΟΕ επανέλαβε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι και τόνισε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το ταξίδι, τη διαμονή και τις μετακινήσεις στην ιαπωνική πρωτεύουσα, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό με άνεση η Βούλα Παπαχρήστου (video)

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό με άνεση η Βούλα Παπαχρήστου (video)

Η Βούλα Παπαχρήστου ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία της στον προκριματικό του τριπλούν επιβεβαιώνοντάς την άριστη αγωνιστική της κατάσταση και την ετοιμότητα της ενόψει ... Διαβάστε περισσότερα
Μίλτος Τεντόγλου: Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο Τορούν, η απονομή του Έλληνα πρωταθλητή (video)

Μίλτος Τεντόγλου: Ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο Τορούν, η απονομή του Έλληνα πρωταθλητή (video)

Το έβδομο χρυσό μετάλλιο της χώρας μας στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Τορούν. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα ... Διαβάστε περισσότερα