Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συλλήψεις για ομοφοβικά συνθήματα στο Λίβερπουλ – Τσέλσι

Συλλήψεις για ομοφοβικά συνθήματα στο Λίβερπουλ – Τσέλσι
Reuters

Οι Αρχές στην Αγγλία αλλά και η Premier League έχουν αποδείξει πολλές φορές πως δεν αφήνουν να περάσουν ατιμώρητες ακραίες και απαράδεκτες αντιδράσεις των οπαδών της εξέδρας. Κάτι τέτοιο έγινε και μετά από ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν μετά από αναφορές για ομοφοβικά συνθήματα στο πρόσφατο Λίβερπουλ – Τσέλσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/1) η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι άνδρες, ηλικίας 23, 37 και 49 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για ομοφοβικά συνθήματα και σκόπιμη παρενόχληση στον αγώνα του Σαββάτου (21/1), ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση στο Reuters.

Σε τρία διαφορετικά περιστατικά, δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έξω από το «Anfield» και μία εντός του γηπέδου, πρόσθεσε.

«Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ δεν θα ανεχθεί έγκλημα μίσους οποιασδήποτε μορφής και θα φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης οποιονδήποτε κριθεί υπεύθυνος για οποιοδήποτε προσβλητικό σύνθημα», δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας για τον αγώνα, Πολ Σάτκλιφ. «Σε αυτήν την περίπτωση, εάν οι τρεις ύποπτοι κατηγορηθούν και κριθούν ένοχοι για το αδίκημα, τότε θα ζητήσουμε απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου για αυτούς».

Να αναφέρουμε ότι ο 37χρονος έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος με εγγύηση, ενώ οι υπόλοιποι θα περάσουν από ανάκριση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έχουν κάνει χρήση ομοφοβικών σχολίων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις