Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Συναγερμός στον Ολυμπιακό λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συναγερμός στον Ολυμπιακό λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούν να ηρεμήσουν τις τελευταίες μέρες λόγω του κορονοϊού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον ιό και στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν με αγωνία να επιστρέψει υγιής ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό σε ότι έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε υγιής από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γουινέας. Ο Αφρικανός μέσος υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, καθώς υπήρχε μεγάλη ανησυχία, λόγω των κρουσμάτων στην εθνική ομάδα της χώρας του, και βγήκε αρνητικός.

Πλέον οι Πειραιώτες αγχώνονται για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους να έχει έρθει σε επαφή με τον Σεμέδο στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Οι Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της αποστολής των Ιβήρων υποβλήθηκαν σε τεστ, για να φανεί εάν έχει μολυνθεί και κάποιος άλλος από το γκρουπ, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και τον Αύγουστο, όταν είχε επιστρέψει από την Πορτογαλία.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις