Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνάντηση ΑΕΚ με Αλμπάνη – Συζήτηση για ανανέωση με… δεύτερες σκέψεις

Συνάντηση ΑΕΚ με Αλμπάνη – Συζήτηση για ανανέωση με… δεύτερες σκέψεις
Intime.gr

Επαφές για το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου ή μετεγγραφής ξεκίνησαν τη Δευτέρα (28.09.2020) ΠΑΕ ΑΕΚ και Χρήστος Αλμπάνης

Ο Χρήστος Αλμπάνης διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του με την ΑΕΚ και οι “κιτρινόμαυροι” επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλμπάνης βρέθηκε τη Δευτέρα (28.09.2020) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και είχε μια πρώτη κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς, για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Την ώρα όμως που η Ένωση θα ήθελε την παραμονή του παίκτη, δεν υπάρχει και η ανάλογη επιθυμία από την πλευρά του Έλληνα ακραίου επιθετικού. Ο Αλμπάνης εμφανίζεται να έχει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στην ΑΕΚ (όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για το πως διαμορφώνεται το ρόστερ των “κιτρινόμαυρων” και για το αν βρίσκεται… ενεργά στα πλάνα του Καρέρα).

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή της πλευράς της ΑΕΚ με αυτή του παίκτη, εκεί που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στους “κιτρινόμαυρους”. Αυτή τη στιγμή, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο, αντί για πρόωρη ανανέωση να προκύψει ακόμη και μετεγγραφή του παίκτη σε άλλη ομάδα μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις