Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνάντηση διαιτητών με Τάκη Μπαλτάκο – Ψάχνοντας ημερομηνία για τη «χαμένη» αγωνιστική

Συνάντηση διαιτητών με Τάκη Μπαλτάκο – Ψάχνοντας ημερομηνία για τη «χαμένη» αγωνιστική
Eurokinissi

Η 14η αγωνιστική της Super League “χάθηκε” μετά και την απόφαση των διαιτητών, να απέχουν από τη… δράση, λόγω των απειλών που δέθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Αντιπροσωπεία τους θα επισκεφτεί σήμερα (08.12) τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, την ώρα που ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα έχουμε και πάλι αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αντιπροσωπεία διαιτητών θα συναντηθεί την Παρασκευή (08/12) με τον Τάκη Μπαλτάκο, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να τους ανακοινώνει τα μέτρα που σκοπεύει να πάρει για την προστασία τους.

Μάλιστα ανάμεσα στα αιτήματα των διαιτητών είναι και η απαγόρευση της εισόδου στα αποδυτήρια από τους παράγοντες των ομάδων μετά τη λήξη του αγώνα. Αν η αντιπροσωπεία μείνει ικανοποιημένη μόνο τότε θα επιστρέψουν στη δράση το επόμενο τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά την 14η αγωνιστική της Super League, η οποία αναβλήθηκε, το «σενάριο» να διεξαχθεί μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δεν αναμένεται να προχωρήσει. Οι περισσότεροι παίκτες και κυρίως οι ξένοι έχουν προγραμματίσει διακοπές με τις οικογένειες τους κι πετσι η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται “καμένη” για να έχουμε ματς.

Οι επιλογές περιορισμένες αφού είχαν προηγηθεί οι αναβολές Κυπέλλου στα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουν στην Ευρώπη από μία ως και τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις