Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Συνάντηση Μπαλτάκου – Τσεφέριν το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΠΟ

Συνάντηση Μπαλτάκου – Τσεφέριν το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΠΟ

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα συναντηθεί με τον Αλεκσάντερ Τσεφέριν το απόγευμα της Τετάρτης (16/08) στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου οι δυο άνδρες να μιλήσουν.

Ο Τσεφέριν o oποίος θα βρεθεί στην χώρα μας με αφορμή την διεξαγωγή του Super Cup Ευρώπης ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη, θέλησε να κάνει και ορισμένες συναντήσεις, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκο να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα δει από κοντά.

Συγκεκριμένα ο Τσεφέριν θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΕΠΟ στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (16/08), ενώ προγραμματισμένη συνάντηση έχει και με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη νωρίτερα μέσα στην ημέρα. 

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν βρίσκονται και όσα έχουν διαδραματιστεί το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, με αποκορύφωμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή από τους ακροδεξιούς χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως πρόσκληση έχουν και οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων της χώρας και συγκεκριμένα της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ωστόσο από μεριάς τους δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη απάντηση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις