Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συναντήθηκε με τον μαχητή Χένρικσεν ο Κοτσόλης [pic]

Συναντήθηκε με τον μαχητή Χένρικσεν ο Κοτσόλης [pic]

Ο Στέφανος Κοτσόλης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Ρενέ Χένρικσεν κι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στο instagram.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, ο Στέφανος Κοτσόλης βρέθηκε με τον Ρενέ Χένρικσεν. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού συνάντησε τον παλιό τερματοφύλακα του “τριφυλλιού”, για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του Δανού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν την παράδοση και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, με τον Χένρικσεν να φέρνει στην Ελλάδα όλη την οικογένεια του.

“Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρέα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο. Ρενέ, να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο. Σειρά μου τώρα στην Κοπεγχάγη”, έγραψε ο Κοτσόλης.

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κοτσόλη

View this post on Instagram

Τηρώντας την παράδοση κάθε καλοκαιριού δείπνησα παρεα με την οικογένεια Χένρικσεν και τους φίλους τους!Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω πολλά για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής αλλά θα σταθώ στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του που τον έκαναν αγαπητό σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.Ρενε να είμαστε καλά και να βρισκόμαστε κάθε χρόνο!Σειρα μου τώρα στην Κοπεγχάγη!One more year we managed to continue the “tradition” of meeting each other every summer…Dining with Henriksen family and their friends!I don’t think it’s necessary to mention a lot about his football career but I would like to emphasize on his character and personality which made him totally “accepted” and beloved by all the fans no matter which team they support!Rene now it’s my turn to visit Copenhagen! #panathinaikos #panathinaikosfc#football#athens

A post shared by StefKotsolis (@stefkotsolis) on

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις