Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνελήφθη 23χρονος στην Κηφισιά για οπαδικές επιθέσεις στη Νίκαια

Συνελήφθη 23χρονος στην Κηφισιά για οπαδικές επιθέσεις στη Νίκαια
ΦΩΤΟ Intime

Ένας 23χρονος συνελήφθη στην Κηφισιά από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Ο συλληφθείς φέρεται να συμμετείχε σε δύο επιθέσεις στην περιοχή της Νίκαιας με οπαδικά κίνητρα, πριν λίγες ημέρε, στις αρχές του 2023 και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται πια να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ο 23χρονος μαζί με άλλα άτομα και μετά από επικοινωνία μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, φέρονται να συναντήθηκαν στο Περιστέρι, να επιβιβάστηκαν σε οχήματα και να κινήθηκαν προς την περιοχή της Νίκαιας.

Εκεί προσέγγισαν πεζοί και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έναν 29χρονο, τον οποίο αφού άρχισαν να τον εξυβρίζουν και να τον χτυπούν του αφαίρεσαν τσαντάκι που περιείχε προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Λίγο αργότερα, πλησίασαν με τον ίδιο τρόπο έναν άλλο, 37χρονο, τον οποίο ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει, τον εξύβρισαν, του επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και ένας εκ των δραστών τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην ωμοπλάτη.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις