Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Συνεργασία της ΑΕΚ με την Ατλέτικο Μορέλια με μεσολαβητή τον Ματίας Αλμέιδα

Συνεργασία της ΑΕΚ με την Ατλέτικο Μορέλια με μεσολαβητή τον Ματίας Αλμέιδα
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μορέλια, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα, συναντήθηκε με τον προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και τους ανθρώπους της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στην Αθήνα, για μία συνεργασία των δύο πλευρών.

Με… μεσολαβητή τον Αλμέιδα, η μεξικανική ομάδα συμφώνησε με την ΑΕΚ για μία συνεργασία που θα αφορά νεαρούς ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του τεχνικού της Ένωσης και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μορέλια έκανε μάλιστα γνωστό το γεγονός και μέσα από μία ανάρτηση στα social media, με φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τους Αλμέιδα, Κουχάρσκι, Κονέ, Πινέδα και Ρόα και έγραψε: «Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Ματίας (σ.σ. Αλμέιδα) για τη βοήθειά σου και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξες στο να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία με την ΑΕΚ. Πάντα πίστευες στο Μεξικάνικο ποδόσφαιρο και αυτό σε ευχαριστεί. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσεις το σημάδι σου στην ΑΕΚ, όπως κάνεις πάντα, με τα πρωταθλήματα που θα κερδίσεις και τη φιλοσοφία σου. Είμαι σίγουρος πως θα οδηγήσεις την ομάδα ξανά στο Champions League πολύ σύντομα, το αξίζεις».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Luis Higuera Barberi (@jlhb33)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις