Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας με τον Αυγενάκη: «Πάλι ξέχασε ο υφυπουργός»

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας με τον Αυγενάκη: «Πάλι ξέχασε ο υφυπουργός»
ΦΩΤΟ intime

Η Ομοσπονδία Ελληνικής Ιστιοπλοΐας συνεχίζει την αντιπαράθεσή της με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και σε νέα επίσημη ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για “πόρτα” από τη διεθνή ομοσπονδία στις απαιτήσεις του.

Παράλληλα, η ΕΙΟ επαναφέρει και το ζήτημα με τους οικονομικούς ελέγχους στην Ομοσπονδία, σημειώνοντας ότι ο Αυγενάκης γράφει “στα παλαιότερα των υποδημάτων του και την εισαγγελική παραγγελία”.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΙΞΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΟ

Και τα fake news συνεχίζονται από το «δημοσιογραφικό» προσωπικό site Αυγενάκη Για να μην ματαιοπονούν οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους στις 14 Μαρτίου από την σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας. Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρόσκληση προκήρυξης εκλογών ξεκάθαρα αναφέρεται ότι σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης λόγω της πανδημίας covid-19, έχουν προβλεφθεί εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Να υπενθυμίσουμε ακόμη ότι καμία ένσταση κατά των εκλογικών διαδικασιών της Ε.Ι.Ο. δεν έχει υποβληθεί ποτέ. Εξάλλου τις τελευταίες τετραετίες οι εκλογές διεξάγονται από δικαστικό αντιπρόσωπο. Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα προσκαλέσει επίσημα να παρακολουθήσουν την ψηφοφορία, ως παρατηρητές εφόσον το επιθυμούν, τόσο την ΕΟΕ όσο και την Παγκόσμια Ομοσπονδία WorldSailing. Και κάτι τελευταίο. Πάλι ξέχασε ο υφυπουργός να μας στείλει τα πορίσματα των δύο τελευταίων ελέγχων, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του και την εισαγγελική παραγγελία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις