Αθλητικά

Σύσκεψη μεταγραφών και αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό

Οι Ζεσουάλδο Φερέιρα, Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Σαμαράς θα συσκεφθούν την Τετάρτη, βάζοντας στο... τραπέζι τα θέματα των μεταγραφών, των αποδεσμεύσεων και μιλώντας για το ακριβές αγωνιστικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει -πλέον- μια πλήρη εικόνα της ομάδας που διαθέτει και του ρόστερ της, αλλά και πιο ξεκάθαρα στο μυαλό του, αν χρειάζεται ή όχι κάποια προσθήκη ακόμη.
 
Ο Φερέιρα αναμένεται να ζητήσει να αποδεσμευτούν γρήγορα κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει περισσότερες από μια μεταγραφές (η αναχώρηση των Μπουμσόνγκ και Πλεσί θα βοηθήσει σε αυτό)
 
Είναι δεδομένο, πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σίγουρα σε μία μεταγραφή, με αυτή του Ζεκά να δείχνει η πιο πιθανή.
 
Από εκεί και πέρα, θα γίνει και μια συζήτηση για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και πως πηγαίνει η προετοιμασία ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών με την Οντένσε.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2: Επικό ματς στο Μουντιάλ με δυο γκολ παράτασης στο φινάλε, πέναλτι στον έξτρα χρόνο με VAR και «λύτρωση» από Τίλεμανς
Ο Τίλεμανς ισοφάρισε στο 89' και σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι στην παράταση, για την πρόκριση των Βέλγων - Οι "κόκκινοι διάβολοι" θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ΗΠΑ - Βοσνία
ΦΩΤΟ REUTERS