Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ από… ψηλά (video)

Τα έργα στο γήπεδο της ΑΕΚ από… ψηλά (video)
ΦΩΤΟ Intime

Απρόσκοπτα συνεχίζονται τα έργα για την κατασκευή του νέου “σπιτιού” της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα ένα video όπου φαίνεται η εξέλιξή τους από… άλλη οπτική γωνία. 

Ένα εντυπωσιακό video ανάρτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube, όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εξέλιξη των έργων στην “Αγιά Σοφιά” μέσα από εικόνες που μεταδίδει ένα drone.

Στη λεζάντα του video αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την υπογειοποίηση τμήματος των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ένα έργο σημαντικό για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα έργα αντιστήριξης προχωρούν και την ίδια στιγμή γίνεται προεργασία για τα επόμενα βήματα, με δουλειά επί της ουσίας σε όλο το μήκος του δρόμου, αλλά και μπροστά από την παλιά “Σκεπαστή” του Νίκος Γκούμας”.

Το drone του AEK TV πέταξε πάνω από τους δρόμους του σπιτιού μας και σας προσφέρει μοναδικές εικόνες από την πρόοδο των έργων…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις