Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα “έσπασαν” στον Κιάμο! Το γλέντι της ΑΕΚ και τα… απρόοπτα [pics, vids]

ΑΕΚ Πάνος Κιάμος

Πήραν την κούπα τους και έφυγαν για παραλιακή. Οι παίκτες της ΑΕΚ γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Champions League και δεν υπήρχε καλύτερο σημείο για το πάρτι από το μαγαζί όπου τραγουδάει ο ΑΕΚτζής Πάνος Κιάμος.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και… οπαδοί της ΑΕΚ γέμισαν το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος. Και μέχρι το… πρωί τραγουδούσαν και γλεντούσαν για τη νέα κιτρινόμαυρη επιτυχία.

Ο Πάνος Κιάμος όχι σήκωσε την κούπα αλλά τραγούδησε (εκτός από συνθήματα) και τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας. «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο και ευρωπαϊκό», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε. Δεν ήταν το μοναδικό, φυσικά.

«Είμαστε όλοι ΑΕΚ κι η ΑΕΚ μας έχει χαρίσει ήδη δύο επιτυχίες», είπε ο γνωστός τραγουδιστής με τους… οπαδούς να του θυμίζουν πως έρχονται κι άλλες. Αναφέρονταν στον τελικό του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, που γίνεται το άλλο Σάββατο (12.05.2018) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Τα… απρόοπτα στην πίστα

Ο Ντούσαν Σάκοτα, ως αρχηγός, ήταν ο πρώτος και στο γλέντι. Και το μικρόφωνο να τραγουδήσει συνθήματα πήρε και την… τούμπα του έφαγε στην πίστα και τραγούδησε και χόρεψε. Όχι ότι πήγε κανείς πίσω.

Ειδικά ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έδωσε… παράσταση. Πήρε το μικρόφωνο κατ’ απαίτηση όλων για να πεί το γνωστό σύνθημα «μικρόβιο στο αίμα» αλλά μετά, αγκαλιά με τον Πάνο Κιάμο, είπε κι ένα τραγούδι. Καλύτερα να παίζει άμυνα και να σουτάρει τρίποντα κατά γενική ομολογία. Αλλά μέσα στη χαρά και το μεθύσι της επιτυχίας, συγχωρείται και μια παραφωνία!

https://youtu.be/NlOTsbBBHkg

ΑΕΚ Πάνος Κιάμος

Η συγκινητική στιγμή

Παρών στο γλέντι της ΑΕΚ ήταν και ο Νίκος Ξηροκώστας, ο οπαδός της ομάδας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε επεισόδια σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη. Ο Νίκος Ξηροκώστας ήταν εκεί για την αγαπημένη του ΑΕΚ. Και όταν ο Πάνος Κιάμος ζήτησε… χέρια, εκείνος ήταν ο πρώτος που έδωσε το σύνθημα για την αποθέωση.

Ήταν 10 Σεπτεμβρίου 1995 όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε τον Άρη στο Χαριλάου. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Κατά τη διάρκεια αυτών, υποχώρησαν τα κιγκλιδώματα της κερκίδας όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Ένωσης. Ένα από αυτά καταπλάκωσε τον 22χρονο, τότε, Νίκο Ξηροκώστα, τραυματίζοντας τον σοβαρά στη σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα να μην ξαναπερπατήσει.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις