Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο εμπόδισαν την Αταλάντα! Η Γιουβέντους “έσωσε” βαθμό

Τα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο εμπόδισαν την Αταλάντα! Η Γιουβέντους “έσωσε” βαθμό
Reuters

Μπορεί η Λάτσιο να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και η Γιουβέντους δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη! Η Αταλάντα έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο Τορίνο, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο -με δύο εκτελέσεις πέναλτι- έδωσε το βαθμό στη «βέκια σινιόρα» (2-2).

Η Γιουβέντους δείχνει να… ζορίζεται αρκετές φορές με το restart της Serie A, αλλά για καλή της τύχη, υπάρχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια εκπληκτική Αταλάντα απείλησε τη «βέκια σινιόρα» με εντός έδρας ήττα, αλλά οι δύο εκτελέσεις πέναλτι του Πορτογάλου (η δεύτερη στο 90’), έδωσαν στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι το βαθμό (2-2).

Η Λάτσιο δεν μπορεί! Ανατροπή και “φάπα” από Σασουόλο

Η Αταλάντα έδειξε από την… αρχή τις προθέσεις της, αφού άνοιξε το σκορ στο 16’ με τον Ζαπάτα. Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης (55’) ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε το ματς στα ίσα με την πρώτη του εκτέλεση πέναλτι στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στα ίσα το ματς και στο 81’ φάνηκε να φτάνουν κοντά στη νίκη, κάνοντας το 2-1 με δυνατό σουτ του Μιλανόφσκι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… μίλησε τελευταίος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, σκοράροντας και πάλι από τη βούλα του πέναλτι.

Έτσι, η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες και αύξησε τη διαφορά της από τη 2η του βαθμολογικού πίνακα, Λάτσιο, στο +8, έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Serie A. Απ’ τη μεριά της, η Αταλάντα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τους Ρωμαίους, παραμένοντας 3οι με 67 βαθμούς και στο -2 από τη δεύτερη θέση.

Αποτελέσματα και σκόρερ της32ης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Ιουλίου

Λάτσιο – Σασουόλο 1-2

(33′ Λουίς Αλμπέρτο / 52′ Ρασπαντόρι, 90+1′ Καπούτο)

Μπρέσια – Ρόμα 0-3

(48′ Φάτσιο, 62′ Κάλινιτς, 74′ Τζανιόλο)

Γιουβέντους – Αταλάντα

(55′-90′ Ρονάλντο/16′ Σαπάτα, 80′ Μαλινόβσκι)

Κυριακή 12 Ιουλίου

Τζένοα – ΣΠΑΛ (18:15)

Κάλιαρι – Λέτσε (20:30)

Φιορεντίνα – Βερόνα

Πάρμα – Μπολόνια

Ουντινέζε – Σαμπντόρια

Νάπολι – Μίλαν (22:45)

Δευτέρα 13 Ιουλίου

Ίντερ – Τορίνο (22:45)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις