Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα βρίσκουν ΕΠΟ-Κοντονής: “Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη για τη στελέχωση του διαιτητικού δικαστηρίου με τακτικούς δικαστές, φαίνεται πως απέδωσε… καρπούς.

“Ως το φινάλε της εβδομάδας θα έχει λυθεί το θέμα με την ΕΠΟ”, είπε ο κ. Κοντονής, ενώ και ο κ. Γκιρτζίκης αναφέρθηκε ότι υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Μίλησαν και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις παραμέτρους της εφαρμογής του μέτρου, ενώ στο… τραπέζι έπεσε και το ζήτημα του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου με αφορμή το Αθλητικό Νομοσχέδιο που αναμένεται στις αρχές του 2016 και περιέχει άρθρα που δεν τα επιθυμεί η ΕΠΟ.

“Η ΕΠΟ είναι έτοιμη να δώσει λύση με βάση τον Νόμο και στο θέμα της στελέχωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που έθεσα στον πρόεδρο και θα τα συζητήσουμε. Τα περισσότερα προβλήματα προέρχονται από την απαράδεκτη διάταξη του 2006 για το καθεστώς αυτονομίας, ενώ τώρα πρέπει να τις προσαρμόσουμε στο καθεστώς αυτοδιοίκησης, όπως όλες οι Ομοσπονδίες”, τόνισε ο Σταύρος Κοντονής κι ερωτηθείς για το ηλεκτρονικό εισιτήριο είπε: “Είναι πολύ σημαντικό ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει ήδη μπει σε λειτουργία. Χθες συγκαλέσαμε και την ευρεία σύσκεψη με όλους τους φορείς, με τη συμμετοχή της της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, κ. Αικατερίνης Σαββαΐδη. Δόθηκαν λύσεις στα θέματα των ελέγχων που πρέπει να γίνουν από τις κρατικές υπηρεσίες και είμαι σίγουρος ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα είναι το εξής: ότι αυτή η κυβέρνηση χρειάστηκε 5-6 μήνες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις κωλυσιεργούσαν εδώ και 10 χρόνια για να το εφαρμόσουν! Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά ηλεκτρονικό εισιτήριο. Κι έπεται συνέχεια…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε