Κυριακή, 19 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τάκης Φύσσας: Τα νεύρα με Μπασινά και Καραγκούνη κι ο Ολυμπιακός

Τάκης Φύσσας: Τα νεύρα με Μπασινά και Καραγκούνη κι ο Ολυμπιακός

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Τάκης Φύσσας, μίλησε για περιστατικά που δεν γνωρίζει ο κόσμος από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τον Ολυμπιακό.

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στην κάμερα του Alpha, κάνοντας αναφορά σε ορισμένα περιστατικά, τα οποία συνέβησαν στην καριέρα του.

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε για την παρεξήγηση που είχε με τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα στον Πανιώνιο, μπροστά σε όλη την ομάδα. 

Ο πατέρας του είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων», όπου και του εξέφρασε παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του γιου του.

“Τον είχαν πληροφορήσει λάθος. Τότε μίλησα μπροστά σε όλη την ομάδα, του είπα πως ο πατέρας μου είναι στην Ταϊλάνδη, πάρ’ τον τηλέφωνο στο καράβι. Μάθε ότι δεν γίνεται να έχει κάνει παράπονα κι αν δεν το πάρεις πίσω εγώ φεύγω από την ομάδα. Την επόμενη μέρα προς τιμήν του ζήτησε συγγνώμη ενώπιον όλων των παικτών”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φύσσας.

Αναφερόμενος στις στιγμές που έχει εκνευριστεί στο γήπεδο, ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε: “Ήταν ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο στον Παναθηναϊκό, μου έκανε μια μπαλιά, δεν την πρόλαβα και σήκωσε τα χέρια. Πήρα φόρα στο γήπεδο να τον φτάσω και του είπα “μην κάνεις τέτοιες κινήσεις μπροστά στον κόσμο, δεν το δέχομαι, αν το ξανακάνεις θα του ορμήξω”. Ο δεύτερος ήταν ο Καραγκούνης, πάντα όταν του έδινα τη μπάλα, γύρναγε κι έπαιζε από την άλλη πλευρά και είχα τα νεύρα μου”!

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν τον προσέγγισε ποτέ στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ολυμπιακός ο Φύσσας είπε χαρακτηριστικά: “Ξέρουν κι εκείνοι ότι δεν μπορώ ν’ αγωνιστώ εκεί. Είμαι αλλού ταγμένος. Μακριά κι αγαπημένοι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις