Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τάκης Μπαλτάκος για Γκουστάβο Πογετ: «Ανέκδοτο να μην πάει με την Εθνική ποδοσφαίρου στο Euro 2024»

Τάκης Μπαλτάκος για Γκουστάβο Πογετ: «Ανέκδοτο να μην πάει με την Εθνική ποδοσφαίρου στο Euro 2024»
Eurokinissi

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γκουστάβο Πογέτ με την Εθνική ποδοσφαίρου είναι το θέμα που απασχολεί τους διοικούντες της ΕΠΟ, μαζί με την προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας στο Euro 2024. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, πήρε ξεκάθαρη θέση.

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, αναφορικά με το μέλλον του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της εθνικής ομάδας, σε περίπτωση πρόκρισής της “Γαλανόλευκης”ν στην τελική φάση του Euro 2024.

«Η ομάδα να προκριθεί και να μην είναι στο Euro ο Πογέτ; Αυτό θα ήταν ανέκδοτο. Τέτοιες τοποθετήσεις τις ακούω μόνο για να γελάσουμε, ως ανέκδοτο. Δεν μπορεί να γίνει αυτό», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, κλείνοντας οριστικά τη σχετική συζήτηση.

«Αυτό θα γίνει!», υπογράμμισε, απαντώντας στην ερώτηση αν η εθνική θα πάει στα γήπεδα της Γερμανίας με τον Ουορουγουανό τεχνικό στον πάγκο της. «Εγώ λοιπόν, δεν αδρανώ, αλλά αδρανώ… ενεργητικά! Δηλαδή συγκεντρώνομαι και περιμένω το χρόνο να ενεργήσω. Δεν σημαίνει δηλαδή πως πρέπει να ενεργήσω με το πρώτο κροτάλισμα των δακτύλων του άλλου… Περιμένεις, σκέφτεσαι, ενεργείς. Έτσι, όταν παρέμβω, να παρέμβω ουσιαστικά, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πρέπει να κάνεις κάτι, μια κατάσταση, για παράδειγμα, όπως βρίσκονται οι διαιτητές στο μπάσκετ», πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος χαρακτήρισε «δώρο για όλη την Ελλάδα» την πιθανή πρόκριση της εθνικής στο Euro 2024, μέσω των πλέι-οφ του Μαρτίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις