Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ταξίδι στην Πορτογαλία για τον τραυματία Ολιβέιρα – Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τις επιλογές του

Ταξίδι στην Πορτογαλία για τον τραυματία Ολιβέιρα – Ο ΠΑΟΚ εξετάζει τις επιλογές του
Intime.gr

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νέλσον Ολιβέιρα έχει… χαλάσει το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι επόμενες κινήσεις του παίκτη και του “δικέφαλου του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ πήρε… δυσάρεστα νέα, σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Νέλσον Ολιβέιρα από τον αγώνα – ρεβάνς με την Μποέμιανς στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη μερική ρήξη χιαστού!

Με το πρόβλημα που δημιουργείται στο αγωνιστικό κομμάτι να είναι σημαντικό, μένει να φανεί τόσο η διαχείριση του τραυματισμού από τον ΠΑΟΚ, όσο και το πώς θα επηρεαστεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των Θεσσαλονικέων.

O 30χρονος φορ θα ταξιδέψει το Σάββατο (14.08.2021) στην πατρίδα του και θα εξεταστεί από έναν κορυφαίο γιατρό, που είναι ειδικός σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. Ο συγκεκριμένος ιατρός θα δώσει τη δική του εκτίμηση για το τι πρέπει να συμβεί με τον ποδοσφαιριστή.

Από τη στιγμή που ο Ολιβέιρα δεν έχει υποστεί ολική ρήξη -και στο.. καλό “σενάριο”- υπάρχει πιθανότητα ο παίκτης να γλιτώσει το νυστέρι και ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης να επιστρέψει σε ρυθμού προπονήσεων σε περίπου δύο μήνες. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Στην περίπτωση όμως που ο Ολιβέιρα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και… επιστρέψει στη δράση το 2022, τότε οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να κινηθούν για απόκτηση επιθετικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις