Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τάσος Μπακασέτας: Έτσι πώρωσε τους παίκτες της Εθνικής πριν το Κόσοβο – Ελλάδα

Τάσος Μπακασέτας: Έτσι πώρωσε τους παίκτες της Εθνικής πριν το Κόσοβο – Ελλάδα
Intime.gr

Η… ηγετική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, λίγο πριν τη “σέντρα” του νικηφόρου αγώνα με το Κόσοβο στην Πρίστινα, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League.

Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας -και σκόρερ των τελευταίων δυο αναμετρήσεων της “Γαλανόλευκης”- Τάσος Μπακασέτας, θέλησε να… φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες της εθνικής στα αποδυτήρια του “ Fadil Vokrri” με λίγα λόγια.

“Θα μπούνε δυνατά, το ξέρουμε αυτό, αλλά εμείς θα μπούμε πιο δυνατά από αυτούς. Ο προπονητής είπε για προσωπικότητα και χαρακτήρα, έχει δίκιο. Αλλά, μάγκες, λίγο εγωισμό παραπάνω σήμερα, γιατί έχουμε χάσει τόσους βαθμούς (σ.σ. εννοώντας τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας τα τελευταία χρόνια). Όλοι έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και όλοι μαζί ενωμένοι, πάμε!” ανέφερε ο Τάσος Μπακασέτας, για να ακουστεί -με μια φωνή- στη συνέχεια ένα βροντερό “Ελλάς” από όλους τους παίκτες.

Ακολούθησε το γκολ του αρχηγού της Εθνικής κόντρα στο Κόσοβο και το νέο “διπλό” της ομάδας του Γκουστάβο Πογέτ στο Nations League.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις