Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τάσος Μπακασέτας: Οι Τούρκοι ρίχνουν «βόμβα» συμφωνίας με Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τάσος Μπακασέτας: Οι Τούρκοι ρίχνουν «βόμβα» συμφωνίας με Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Intime.gr

Ο Τάσος Μπακασέτας οδηγεί την Τράμπζονσπορ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά σύμφωνα με τους “γείτονες”, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποκαλύπτουν την Τρίτη (05.04.2022) τα ΜΜΕ της Τουρκίας. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Fanatik και ο τηλεοπτικός σταθμός Haber Turk, αναφέρουν ότι «ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν».

Όπως έχει ήδη γραφτεί στην Τουρκία, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπάθησε τον Ιανουάριο να τον αποκτήσει, πληρώνοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Τορίνο είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Έλληνα παίκτη. Ο Μπακασέτας επέλεξε τη Λισαβόνα. Ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συμφώνησε να πληρώσει τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Ο Μπακασέτας θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Κέρδιζε 1.250.000 ευρώ ετησίως από την Τραμπζονσπόρ και τώρα θα λαμβάνει κάθε χρόνο 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον πορτογαλικό σύλλογο», προσθέτουν.

Ο Mπακασέτας, οδηγώντας την Τραμπζονσπόρ προς την κατάκτηση του τίτλου, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 35 παιχνίδια με την ομάδα της Τουρκίας τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις