Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελειώνει ο Όλιβερ Καν από την Μπάγερν Μονάχου

Τελειώνει ο Όλιβερ Καν από την Μπάγερν Μονάχου

Παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να αποτελέσει ο Όλιβερ Καν. Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του CEO, μετά την κακή φετινή χρονιά.

Το κλίμα στην Μπάγερν Μονάχου δεν είναι καλό από την αρχή της χρονιάς. Η αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν αλλά κι ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και το Champions League μαρτυρούν ότι η κατάσταση στο εσωτερικό της γερμανικής ομάδας δεν είναι και η καλύτερη.

Οι Γερμανοί σκέφτονται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, προκειμένου η Μπάγερν Μονάχου να επιστρέψει δριμύτερη τη νέα σεζόν.

Η πρώτη αλλαγή αφορά τον Όλιβερ Καν. Η γερμανική ομάδα θα απομακρύνει τον 53χρονο παλαίμαχο τερματοφύλακα από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Η Μπάγερν ψάχνει τον διάδοχο του Καν. Χρέη CEO ως υπηρεσιακός αναμένεται να αναλάβει ο ενεργός πρόεδρος του συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, ενώ υπάρχει το σενάριο επιστροφής του Ούλι Χένες σε εκτελεστικό ρόλο.

Πρώτος στόχος των Γερμανών φαίνεται πως είναι ο Φίλιπ Λαμ, αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς ο παλαίμαχος αρχηγός της εθνικής Γερμανίας έχει αναλάβει διευθυντική θέση στην οργανωτική επιτροπή του Euro 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις