Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τελικός Community Shield: Έρευνα για τη χρήση καπνογόνων κατά τη διάρκεια του αγώνα

Τελικός Community Shield: Έρευνα για τη χρήση καπνογόνων κατά τη διάρκεια του αγώνα
ΦΩΤΟ Reuters

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), άρχισε έρευνα για τα καπνογόνα που εκτοξεύθηκαν στο ‘‘King Power” του Λέστερ, κατά την διάρκεια της νίκης της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1, για το Community Shield.

Ο κόκκινος καπνός που εμφανίστηκε πάνω από ”King Power” στον τελικό του Community Shield, οδήγησε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας να αρχίσει την διεξαγωγή έρευνας για το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει ανακοινώσει η Premier League, οι ποινές για εισβολή στα γήπεδα και η χρήση καπνογόνων έχουν γίνει αυστηρότερες, με τις ομάδες που δεν συμμορφώνονται στους νέους κανόνες να κινδυνεύουν με αποκλεισμό.

Η ενημέρωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας

«Είμαστε ενήμεροι για περιστατικά κατά την διάρκεια του FA Community Shield, όπου χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολίδες στις εξέδρες. Η χρήση καπνογόνων ή πυροτεχνικών υλικών σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου είναι επικίνδυνη, παράνομη και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ερευνούμε το θέμα και θα συνεργασθούμε με τις αρμόδιες αρχές, τους συλλόγους και την αστυνομία, για να εντοπίσουμε τα άτομα που εμπλέκονται και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα. Αναμένουμε από τον σύλλογο, να ερευνήσει επίσης αυτά τα περιστατικά και να εφαρμόσει τους νέους κανόνες, όπου ισχύουν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις