Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Εισιτήρια με ταυτότητα και 40 κάμερες για τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Εισιτήρια με ταυτότητα και 40 κάμερες για τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει φέτος με πάνω από 40.000 οπαδούς στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε λόγο για “δρακόντεια” μέτρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο γήπεδο, θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τις αστυνομικές τους ταυτότητες, αφού θα γίνει πλήρης έλεγχος, ενώ θα υπάρχουν και 40 κάμερες για να εντοπιστούν τυχόν παραβάτες στην εξέδρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεοδωρικός ανέφερε:΅«Θέλω να ζητήσω από τις δυο ομάδες, κι από τους χιλιάδες φιλάθλους, είναι να είναι υποδειγματικοί. Είναι αντίπαλοι στο γήπεδο, δεν είναι εχθροί στις εξέδρες.

Έχω ζητήσει από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Πρώτον, τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα γίνουν με πλήρη γνώση της ταυτότητας αυτών που θα τα πάρουν και θα τα μπουν στα γήπεδα. Συνεπώς, ένας έλεγχος που θα υποβάλλονται οι θεατές, θα είναι έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Εισιτήριο και επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, υποχρεωτικά. Δεύτερον, θα τηρηθεί πλήρως η χρήση των καμερών μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει στο ΟΑΚΑ, ένας αριθμός περί τις 40 κάμερες, τις οποίες θα διαχειριστούν αστυνομικοί σε συνεργασία με τους security τους σταδίου και του κέντρου επιχειρήσεων. Φυσικά θα υπάρξουν αυστηρότατοι έλεγχοι περιμετρικά και κινητοποίηση ικανής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ.».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις