Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – Κρέσπο: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το πρωτάθλημα»

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – Κρέσπο: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το πρωτάθλημα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ετοιμάζεται για έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο φετινός τίτλος στη διοργάνωση.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ έκανε και μία μικρή ανάλυση του αγώνα, αλλά επισήμανε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την πρόσφατη “μονομαχία” τω δύο ομάδων στα play off της Superleague 1.

Οι δηλώσεις του Κρέσπο

«Είναι περίεργο, αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν έπαιξα την Τρίτη. Επίσης είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Πιστεύω πως ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ πως δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι της Τρίτης. Πρέπει να το βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας, γιατί θα παίξουν διαφορετικά με άλλο σύστημα και διαφορετικούς παίκτες. Όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το αν περιμένει ανοιχτό ή κλειστό ματς: «Πιστεύω πως θα είναι κλειστό. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα με γρήγορες μεταβάσεις στον ανοιχτό χώρο. Πιστεύω πως θα μας περιμένουν πίσω και θα ψάξουν να βρουν χώρους όταν χάνουμε τη μπάλα. Οι ομάδες θα σεβαστούν η μία την άλλη. Θα είναι σίγουρα ένα σκληρό παιχνίδι».

Για την πορεία στο φετινό Κύπελλο: «Η φετινή πορεία στο Κύπελλο είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες. Αν υπολογίσουμε ότι αποκλείσαμε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πολλοί πιστεύουν πως ίσως μας επηρεάσει το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια, είναι χαρούμενοι γι’ αυτό, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό.

Θα είναι ένας ιδανικός τρόπος να κλείσουμε έναν κύκλο, κερδίζοντας έναν τίτλο κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό το στόχο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις