Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χωρίς μια 20άδα βασικούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Χωρίς μια 20άδα βασικούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ!
ΦΩΤΟ intime

Η FIFA “σφράγισε” την απόφαση της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τα ρόστερ της σεζόν 2019-20 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι αναγκασμένες να αγωνιστούν με πολλές απώλειες.

Τόσο η ΑΕΚ όσο κι ο Ολυμπιακός έχουν προχωρήσει σε μία σειρά από κινήσεις στο φετινό μετεγγραφικό “παζάρι”, με αποκτήσεις κι αποχωρήσεις, γεγονός που θα τις φέρει… αποψιλωμένες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με πολλές απουσίες βασικών.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Με τα παλιά ρόστερ ΑΕΚ και Ολυμπιακός είπε η FIFA

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνολικός αριθμός των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον πολυσυζητημένο αγώνα συμπληρώνει μια 20άδα, με 11 παίκτες της ΑΕΚ και 9 του Ολυμπιακού να μην υπολογίζονται από Καρέρα και Μαρτίνς αντίστοιχα.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Ενομπακάρε, Ανσαριφάρντ, Ινσούα, Καρακλάγιτς, Χνιντ, Ιατρούδης (μετεγγραφές), Μπάρκας, Οικονόμου, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης και Χουλτ (αποχωρήσεις).

Οι απουσίες του Ολυμπιακού

Κρίστινσον, Χολέμπας, Ραφίνια, Πέπε (μετεγγραφές), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ομάρ, Χριστοδουλόπουλος, Γκασπάρ (αποχωρήσεις), ενώ δεν υπολογίζονται κι οι πολλοί δανεικοί των Πειραιωτών, όπως ο Γκερέρο, ο Κειτά κτλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις