Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Οι δηλώσεις Σλούκα και Νέντοβιτς ενόψει του μεγάλου ματς

Τελικός Κυπέλλου μπάσκετ: Οι δηλώσεις Σλούκα και Νέντοβιτς ενόψει του μεγάλου ματς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Κώστας Σλούκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ αύριο (20/2) στο ηράκελιο της Κρήτης και ο Νεμάνια Νέντοβιτς αυτούς του Παναθηναϊκού τονίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους «αιώνιους». 

Την ελπίδα πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο νικητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Για τον Ολυμπιακό σαν οργανισμό είναι σημαντική η αυριανή μέρα γιατί επιστρέφει σε έναν τελικό και διεκδικούμε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Είναι το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς ως τώρα και ελπίζουμε να είμαστε νικητές».

O Νεμάνια Νέντοβιτς από την πλευρά του τόνισε πως «όλοι ζούν για αυτά τα ματς» και πως θα ήθελε να έχει ο Παναθηναϊκός τον κόσμο του αύριο στο ματς.

«Έχουμε έναν μεγάλο τελικό μπροστά μας, ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες μετά από πολλά χρόνια. Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ζουν γι’ αυτά τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με συγκέντρωση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία που έχω ως τώρα από αυτά τα ντέρμπι είναι σπουδαία. Πέρσι με το lockdown δεν μπορούσαμε να ζήσουμε στο μέγιστο αυτά τα παιχνίδια λόγω της απουσίας του κόσμου, αλλά στα δύο φετινά παιχνίδια η εμπειρία ήταν πολύ όμορφη λόγω της ατμόσφαιρας και στα δύο γήπεδα. Θα ήθελα να είχαμε και τον κόσμο μας αύριο, αλλά ξέρω πως είναι δύσκολο λόγω των συνθηκών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις