Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ανίκανοι! Έβαλαν… μαζί οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ [vids]

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ανίκανοι! Έβαλαν… μαζί οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ [vids]

Ένα (ακόμα) έγκλημα χωρίς τιμωρία. Η αστυνομία αποδεικνύεται για άλλη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων. Το ίδιο και η ΕΠΟ. Και κάπως έτσι ήρθαν οι συγκρούσεις με καδρόνια, οι μπουνιές και το απόλυτο χάος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Γιατί έγκλημα είναι αυτό που έγινε στο Βόλο. Η αστυνομία, άγνωστο γιατί, επέτρεψε σε οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να μπουν μαζί, την ίδια στιγμή, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Και το φυτίλι, που έτσι κι αλλιώς είχε ανάψει από νωρίς, δεν άργησε να… φουντώσει!

Όπως βλέπετε και στο video του newsit.gr, στη μεικτή ζώνη δεν άργησαν να ξεσπάσουν επεισόδια, με οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να έρχονται στα χέρια και να συγκρούονται με αγριότητα! Τα καδρόνια (που ναι, κατάφεραν και μπήκαν στο γήπεδο χωρίς κανείς να… καταλάβει το πως) επιστρατεύτηκαν για τις συγκρούσεις στη μεικτή ζώνη του γηπέδου.

Όχι πως ήταν καλύτερη η κατάσταση κάτω από τα επίσημα. ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες συγκρούονται, παίζουν μπουνιές αλλά η αστυνομία είναι… απούσα και στο video δεν φαίνεται κανείς να ασχολείται για να τους χωρίσει!

Επεισόδια, φυσικά, σημειώθηκαν και στις κερκίδες του γηπέδου αλλά πριν φτάσουν οι οπαδοί στο Πανθεσσαλικό. (Περισσότερα εδώ)

Πληροφορίες για πλαστά εισιτήρια!

Και δεν είναι μόνο η ανικανότητα της αστυνομίας να σταματήσει τους χούλιγκανς από να κάνουν τον τελικό μπάχαλο. Είναι και η ανικανότητα της ΕΠΟ. Η διοργάνωση του τελικού -ή για να το θέσουμε καλύτερα η… παντελής έλλειψη οργάνωσης- έχει οδηγήσει σε μία σειρά… παρατυπιών πριν τη σέντρα.

Ήταν δεδομένο πως ο όλος προγραμματισμός (σ.σ. αυτοκόλλητα στα εισιτήρια κλπ) θα δημιουργούσε προβλήματα και ταλαιπωρία, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr υπάρχουν και πολλά ακόμη προβλήματα.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως υπάρχουν οπαδοί στις τάξεις των δύο ομάδων, που κατάφεραν και πέρασαν τους ελέγχους με πλαστά εισιτήρια (σ.σ. κοινώς… φωτοτυπίες), κάτι που μοιάζει δυστυχώς λογικό, αφού ο όγκος των οπαδών είναι τεράστιος και ο έλεγχος των αστυνομικών υποτυπώδης!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε