Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελικός κυπέλλου: Η “συγγνώμη” της ΑΕΚ προς τους οπαδούς της

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι φίλοι της ΑΕΚ στήθηκαν στην… ουρά το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα 400 “κιτρινόμαυρα” εισιτήρια που απέμειναν για τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά βρήκαν τα εκδοτήρια κλειστά.

Η αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή του τελικού δεν… επέτρεψε στην ΠΑΕ ΑΕΚ να αρχίσει τη διάθεσή των εισιτηρίων, κάτι που τονίστηκε και μέσω επίσημης ενημέρωσης στο Facebook.

Η διοίκηση της Ένωσης απολογήθηκε και επισήμανε πως τα εκδοτήρια του σταθμού “Ειρήνη” στο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν εφόσον οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του τελικού.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ, αν και δεν είναι η ίδια υπεύθυνη για την καθυστέρηση, ζητά συγνώμη από τους φιλάθλους που ήδη περιμένουν να αρχίσει η διάθεση των τελευταίων 400 εναπομεινάντων εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη, αφού οφείλει να περιμένει την απόφαση των αρμοδίων αρχών. Το εκδοτήριο θα ανοίξει αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης που θα γίνει σε λίγη ώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και εφ’ όσον έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του αγώνα κανονικά αύριο”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε