Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις εικόνες ντροπής! [pics, vids]

Τελικός Κυπέλλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις εικόνες ντροπής! [pics, vids]

Οι εικόνες ντροπής πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο (06.05.2017) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου θα βρεθούν στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας.

Η εισαγγελία του Βόλου, δυο 24ωρα μετά τα έκτροπα μέσα και έξω από το γήπεδο και τις άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς (μεταξύ των οποίων και κάποιοι… “εισαγόμενοι”), αποφάσισε, σύμφωνα με το e-volos.gr, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να αποδοθούν ευθύνες.

Οι εικόνες ντροπής που αμαύρωσαν ακόμη ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, έκαναν το γύρο του κόσμου και αποκάλυψαν ξανά την ανικανότητα να διεξαχθεί με άκρως ποδοσφαιρικούς όρους ένας τελικός Κυπέλλου, που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν μια γιορτή.

Οπαδοί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιστράτευσαν ό,τι μπορούσε να φανταστεί κανείς για να επιτεθούν στους “αντιπάλους” τους. Από μαχαίρια, κοντάρια, τούβλα μέχρι τις ζώνες τους ακόμα.

Συγκλονιστικές άλλωστε είναι οι εικόνες με οπαδό του ΠΑΟΚ να μαχαιρώνει στο πόδι οπαδό της ΑΕΚ και στη συνέχεια, αφού το θύμα πέσει στο έδαφος, να τον πατά στο κεφάλι και να τον κλωτσά.

Η επίθεση έχει καταγραφεί σε ένα video ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή Live News…

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο, την επομένη του τελικού Κυπέλλου ήταν ρημαδιό, με τους χούλιγκαν να έχουν σπάσει καθίσματα (τα χρησιμοποίησαν ως “όπλα”), να έχουν “κατεβάσει” τα τζάμια από τις πόρτες, να έχουν σπάσει γραφεία, νιπτήρες, τουαλέτες, τα πάντα.

Όλα αυτά ενώ αίσθηση προκαλεί η καταγγελία που έκανε μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (08.05.2017) στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ ο δεύτερος παρατηρητής του αγώνα, Παναγιώτης Διακοφώτης, που υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων πριν από τη σέντρα του τελικού, ο ταξίαρχος που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού είχε… εξαφανιστεί!

Υποστήριξε πως τον αναζητούσε αλλά δεν μπορούσε να τον βρεί και πως όταν τελικά τα κατάφερε, μετά το τέλος του αγώνα, εκείνος του είπε πως θα έπρεπε να… ανάψουν ένα κερί ως… “ευχαριστώ” που ολοκληρώθηκε ο αγώνας!

Φωτογραφίες: Eurokinissi – Reuters

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε