Αθλητικά

Τέλος από την Εθνική Γαλλίας ο Ριμπερί!

Σε ηλικία μόλις 31 ετών και δύο χρόνια πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα φιλοξενήσει η χώρα του, ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε την απόφαση του να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Βόμβα” στην Εθνική Γαλλίας έριξε ο Φρανκ Ριμπερί που ανακοίνωσε πως δεν φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο σε μία κίνηση που εξέπληξε όλο τον φίλαθλο κόσμο.

«Σταματάω. Θεωρώ πως έφτασε η στιγμή. Θέλω να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και να αφοσιωθώ περισσότερο στην Μπάγερν δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαίους νέους ποδοσφαιριστές που έχει η Γαλλία να παίξουν. Πρέπει να γνωρίζεις πότε πρέπει να σταματάς και βλέπω ότι η εθνική τα πήγε πολύ καλά στο Μουντιάλ και χωρίς εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπάγερν Μονάχου που λόγω τραυματισμού έχασε το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα