Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τέλος ο Δημήτρης Γραμμόζης από τη Σάλκε

Τέλος ο Δημήτρης Γραμμόζης από τη Σάλκε
ΑΠΕ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε αποτελεί ο Δημήτρης Γραμμόζης μετά από σχεδόν έναν χρόνο παρουσίας στην ομάδα.

Στην περίοδο που είχε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, ο Δημήτρης Γραμμόζης μέτρησε 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 38 αναμετρήσεις.

Μετά από 25 ματς στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, η Σάλκε βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς (στο -6 από την κορυφή). Η εντός έδρας ήττα από την Χάνσα Ροστόκ με 4-3 ήταν το τελευταίο ματς του Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

«Από την αρχή της χρονιάς, η ομάδα στερείται της απαραίτητης συνέπειας, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και ειδικότερα σε κεντρικές παραμέτρους απόδοσης. Αυτή ακριβώς τη συνέπεια χρειάζονται οι ομάδες που θέλουν να πάρουν προαγωγή. Παραμένουμε πεπεισμένοι για την ποιότητα της ομάδας. Αλλά για να πετύχουμε στον αγώνα για τις κορυφαίες θέσεις, χρειαζόμαστε συνεχή εξέλιξη, την οποία συζητήσαμε αλλά δεν είδαμε», ανέφερε στέλεχος της διοίκησης της Σάλκε και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης Γραμμόζης ανέλαβε τη Σάλκε 04 σε μια πολύ δύσκολη φάση και σταθεροποίησε τον σύλλογο αθλητικά μετά τον υποβιβασμό και την ανασυγκρότηση στην Bundesliga 2. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις