Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος ο Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Reuters

Μετά από 14 χρόνια γεμάτα τίτλους και προσωπικές επιτυχίες, ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επισημοποιήθηκε το ηχηρό “διαζύγιο”! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ο Καρίμ Μπενζεμά έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωσή του, βάζοντας έτσι τέλος σε μια 14χρονη συνεργασία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει έτσι στον καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2023, με σκοπό να αναπληρώσει ένα τεράστιο κενό στην επιθετική της γραμμή.

Ο 35χρονος Μπενζεμά έγινε κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας το 2009, με το ποσό της μετεγγραφής του από την Λυών να φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ , αφήνοντας το στίγμα του στην ιστορία της Ρεάλ και”σηκώνοντας” με ιδανικό τρόπο το “βάρος” που έπεσε πάνω του, μετά την αποχώρηση του “CR7”.

Ο Γάλλος επιθετικός πραγματοποίησε 647 εμφανίσεις στην Ρεαλ Μαδρίτης (5ος σε συμμετοχές στην ιστορία της), “μετρώντας” 353 γκολ και 165 ασίστ!

Τα 14 χρόνια που αγωνίστηκε στο “Μπερναμπέου”, πανηγύρισε 24 τρόπαια (5 Champions League, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 πρωταθλήματα, 4 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Κύπελλα Ισπανίας και 4 ισπανικά Σύπερ Καπ).

Για τις εμφανίσεις του το 2021 και το 2022, ο Μπενζεμά βραβεύτηκε με το βραβείο του Καλύτερου Παίκτη της Χρονιάς της UEFA και τη Χρυσή Μπάλα.

Θυμίζουμε ότι από την Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποχωρήσει ακόμα οι Εντέν Αζάρ, Μάρκο Ασένσιο και Μαριάνο Ντίας.

Πλέον, ο πιθανότερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μπ3ενζεμά βρίσκεται Σαουδική Αραβία, λόγω της αστρονομικής πρότασης που έχει στα χέρια του από ομάδα της χώρας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις