Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τέλος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από την ΑΕΚ! Θα τα πουν… στα δικαστήρια

Χριστοδουλόπουλος

Άδοξο φινάλε φαίνεται πως θα έχει η καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ. Ο παίκτης δήλωσε πως παρά τις πιέσεις που δέχεται, δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» και εξήγησε τους λόγους… Η αντίδραση της Ένωσης.

Πλέον, δεν μιλάμε ούτε καν για φιλικό «διαζύγιο» ανάμεσα στην ΑΕΚ και  τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Από… ήρωας στην πρωταθληματική χρονιά της Ένωσης, ο Έλληνας διεθνής τελειώνει με άσχημο τρόπο από την ομάδα του Χιμένεθ.

Ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε στο «sport24.gr», ανέφερε ότι δέχεται πιέσεις για να ανανεώσει στην ΑΕΚ, τόνισε ότι δεν χτίζεται εμπιστοσύνη με απειλές και ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συνεχίσει σε εκείνη.

Η αντίδραση της Ένωσης ήταν άμεση, αφού ξεκαθάρισε πως σταματάει τις όποιες επαφές με τον παίκτη και πως πλέον «τελειώνει» -και όχι για οικονομικούς λόγους- από την ομάδα.

Χριστοδουλόπουλος: “Το συμβόλαιο με την ΑΕΚ τελειώνει”

Μάλιστα, τονίζεται από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» πως ο Χριστοδουλόπουλος «… έχει μιλήσει εδώ και έναν μήνα με άλλη ομάδα και δεν σέβεται την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχει με εμάς μέχρι το 2019». Να αναφέρουμε πως τα δημοσιεύματα της τελευταίας περιόδου ήθελαν τον Έλληνα εξτρέμ να βρίσκεται μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Όλα δείχνουν πως ΑΕΚ και Χριστοδουλόπουλος θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Από την Ένωση θεωρούν πως θα υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη με την υπόθεση Ντίντακ, στην οποία δικαιώθηκε και χρειάστηκε να πληρωθεί για να αποχωρήσει ο παίκτης το περασμένο καλοκαίρι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις