Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα

Τέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα
ΦΩΤΟ Intime

Παρελθόν από την Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα αποτελεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την κατάκτηση Κυπέλλου και Σούπερ Καπ Ρουμανίας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλήρωσε πολύ ακριβά το «μάρμαρο» μίας ευρωπαϊκής ήττας και απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα. Η ομάδα της Ρουμανίας  ξεκίνησε με ήττα τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League από την Λάτσι, αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση, που με τη σειρά της προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή μόλις 5 μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Επί των ημερών του η Κραϊόβα κατέκτησε πρόσφατα δύο τρόπαια (Κύπελλο και Σούπερ Καπ), ωστόσο, η ήττα από τη Λάτσι στην Αλβανία στο πρώτο ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League αποδείχθηκε «καταδικαστική».

«Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα έλυσε το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την ομάδα μας, φέρνοντας το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ρουμανίας στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση. Χρέη προπονητή στη ρεβάνς με την Λάτσι την επόμενη εβδομάδα θα εκτελέσει ο εκ των βοηθών του Ουζουνίδη, Ντράγκος Μπον.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις