Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τέλος ο Μαρσέλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος ο Μαρσέλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ύστερα από 15 χρόνια, αναμένεται να αποτελέσει ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από τους Μαδριλένους μετά τον τελικό του Champions League.

«Τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μια στενάχωρη μέρα για μένα. Φεύγω με μεγάλη χαρά και ευγνώμων προς τον κόσμο και την ομάδα για όσα έχουμε ζήσει», δήλωσε ο 34χρονος μπακ, που σήκωσε ως αρχηγός της Ρεάλ την κούπα στο Παρίσι.

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Όταν είσαι πρώτος αρχηγός, πάντα ονειρεύεσαι να σηκώσεις αυτό το τρόπαιο και έγινα ο πρώτος Βραζιλιάνος που τα καταφέρνει», ανέφερε.

Όσο για το αν νιώθει θρύλος της Ρεάλ: «Όχι, δεν νιώθω έτσι. Αισθάνομαι πως είμαι ένας άνθρωπος που απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ήμουν τυχερός να σηκώσω το Champions League ως αρχηγός πριν αποχωρήσω κι αυτό κλείνει με τον καλύτερο τρόπο έναν κύκλο».

Ο Μαρσέλο δεν θα αποσυρθεί, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, πιθανώς πίσω στην πατρίδα του, τη Βραζιλία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις