Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τέλος ο Ντάνι Άλβες από την Πούμας

Τέλος ο Ντάνι Άλβες από την Πούμας

Η Πούμας τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Ντάνι Άλβες, μετά τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Η Πούμας πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες, ο οποίος δύσκολα θα ξαναπαίξει πλέον ποδόσφαιρο.

“Με τις πληροφορίες που προέκυψαν σήμερα για τη νομική διαδικασία που αντιμετωπίζει ο παίκτης Ντάνι Άλβες και για την οποία κρατείται στην Ισπανία, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε τα εξής: Η Πούμας πήρε την απόφαση να τερματίσει τη σύμβαση εργασίας με τον Ντάνι Άλβες από σήμερα”, ανέφερε ο Λεοπόλδο Σίλβα, πρόεδρος της ομάδας.

“Με την απόφαση αυτή, ο σύλλογος επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του να μην ανέχεται πράξεις από κανένα μέλος του ιδρύματός μας, όποιο κι αν είναι αυτό, που αντίκεινται στο πανεπιστημιακό πνεύμα και τις αξίες του.

Η Πούμας είναι ένας θεσμός που προάγει τον σεβασμό, την ορθή συμπεριφορά, την αξιοπρέπεια και τον επαγγελματισμό εντός και εκτός γηπέδου των παικτών μας, καθώς αποτελούν πρότυπο στην κοινωνία στο Μεξικό και οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε η συμπεριφορά ενός ατόμου να βλάψει τη φιλοσοφία μας που αποτέλεσε παράδειγμα σε όλη την ιστορία στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των νέων αθλητών στη χώρα μας”, συμπλήρωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις