Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τέλος ο Πατσέτα από τη Βιγιαρεάλ

Τέλος ο Πατσέτα από τη Βιγιαρεάλ

Παρελθόν από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ είναι ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν «Πατσέτα», ο οποίος είχε αναλάβει την ισπανική ομάδα μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Βιγιαρεάλ, η οποία βρίσκεται στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, τα πηγαίνει άσχημα στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στη 13η θέση με 12 βαθμούς σε 12 αγώνες.

Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει και πάλι σε αλλαγή προπονητή, καθώς ύστερα από λίγες εβδομάδες “τελείωσε” και τον Πατσέτα.

Ο 55χρονος προπονητής θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον διευθυντή ποδοσφαίρου του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, για το ταξίδι στη Μαδρίτη και τον αγώνα με την Ατλέτικο, αυτήν την Κυριακή.

«Ο σύλλογος θα ήθελε να τον ευχαριστήσει, καθώς και ολόκληρο το προπονητικό τιμ, για τη δουλειά, την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τη συμμετοχή και την εγγύτητα που έδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο και του εύχεται καλή τύχη για το επαγγελματικό του μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού.

«Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Βιγιαρεάλ, Μιγκέλ Άνχελ Τένα, θα διευθύνει την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο στις 11:00 π.μ.. Στη συνέχεια θα μιλήσει στα ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου. Ο Μιγκέλ Άχνελ Τένα θα ηγηθεί της πρώτης ομάδας στον αγώνα αυτής της Κυριακής με την Ατλέτικο Μαδρίτης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις