Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τέλος ο Στιβ Νας από τους Μπρούκλιν Νετς

Τέλος ο Στιβ Νας από τους Μπρούκλιν Νετς
Reuters

Στην Ελλάδα θα λέγαμε πως μόλις που κατάφερε να βγάλει… την παρέλαση! Ο Στιβ Νας αποτελεί παρελθόν από τους Μπρούκλιν Νετς.

Δυο νίκες και πέντε ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν στο ΝΒΑ, έφεραν την απομάκρυνση του Στιβ Νας από τον πάγκο των Μπρούκλιν Νετς. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους! Χρέη προσωρινού προπονητή θα εκτελεί ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Καναδού κόουτς, Ζακ Βον.

Το «διαζύγιο» αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο λόγω των όσων προηγήθηκαν όλο το καλοκαίρι, με τις “άσχημες” σχέσεις με τα «αστέρια» των Νετς, Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ. Το… νερό στο κρασί που έβαλαν όλες οι πλευρές εξαφανίστηκε, μετά το μέχρι στιγμής ρεκορ της ομάδας στο ΝΒΑ.

Όσον αφορά στους υποψήφιους αντικαταστάτες ακούγονται μεταξύ άλλων τα ονόματα των Ίμε Ουντόκα και Κουίν Σνάιντερ. Ο πρώτος είναι σε… αργία από τους Σέλτικς, εξαιτίας του σκανδάλου του και μάλιστα η ομάδα της Βοστώνης δεν φέρεται να διατεθειμένη να του… κλείσει τον δρόμο. Όσον αφορά στον επόμενο, ο 56χρονος κόουτς είναι χωρίς ομάδα έπειτα από τον αποχώρησή του το καλοκαίρι από τους Τζαζ, στους οποίους ήταν από το 2014.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις