Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τέλος ο Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρόμα

Τέλος ο Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρόμα

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί επίσημα ο Ζοζέ Μουρίνιο, με τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο της με τον πολύπειρο Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα της Ρόμα στο ιταλικό πρωτάθλημα και αποχωρεί από την ομάδα μεσούσης της σεζόν.

Η ήττα από τη Μίλαν και αποκλεισμός από τη Λάτσιο στο Κύπελλο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις του Μουρίνιο με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου.

 

Οι άνθρωποι της Ρόμα είχαν συνάντηση τη Δευτέρα (16/1) το απόγευμα και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό. Το “αντίο” ήρθε επίσημα το πρωί της Τρίτης με ένα tweet στο οποίο ευχαριστούν τον Μουρίνιο για την προσφορά του. “Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοζέ”, αναφέρουν οι Ιταλοί.

Η επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου ανέφερε:

“Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Μουρίνιο και οι συνεργάτες του αποχωρούν άμεσα από τον σύλλογο. Ο Μουρίνιο έγινε ο 60ος προπονητής της Ρόμα τον Μάιο του 2021.

Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαϊου 2022 και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν.

“Ευχαριστούμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξε από τότε που ήρθε στους τζαλορόσι είπαν ο Νταν και ο Ράιαν Φρίντκιν.

“Θα έχουμε πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από τη θητεία του, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία μια άμεση αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον στον Ζοζέ και τους συνεργάτες του”. Σύντομα θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις