Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τεόντοσιτς: “Εγώ κορυφαίος πασέρ; Είχαμε Παπαλουκά και Διαμαντίδη…”

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Euroleague με αφορμή την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης για τον Οκτώβριο και απάντησε με τεράστια μετριοφροσύνη όταν ρωτήθηκε αν συγκαταλέγεται στους καλύτερους πασέρ της Ευρωλίγκας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως οι Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Γιασικεβίτσιους ήταν καλύτεροι πασέρ από εκείνον, ενώ στο τέλος ξεκαθάρισε πως η ΤΣΣΚΑ είναι ένα σύνολο και δεν βασίζεται αποκλειστικά σ’ αυτόν και τον Ντε Κολό.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα της Euroleague: 

Για το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP του μήνα μετά το 2010: «Ναι, είναι αλήθεια. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Μου φαίνεται όταν ήμουν ακόμη στον Ολυμπιακό. Το βραβείο MVP είναι καλό για τον κάθε παίκτη, αλλά παράλληλα είναι και κίνητρο για να συνεχίζεις να παίζεις στο ίδιο επίπεδο, προκειμένου να αποδείξεις ότι το αξίζεις πραγματικά». 

Για το ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους πασέρ της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή: «Μου αρέσει που ο κόσμος εκτιμά αυτά που κάνω στο παρκέ, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος πασέρ του κόσμου. Μόνο στην Ευρώπη, έχουμε τους Παπαλουκά, Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδη που ήταν εξαιρετικοί πασέρ. Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος. Επίσης, είναι και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από τη δική του γενιά». 

Για το αν η ΤΣΣΚΑ έχει διάφορους πρωταγωνιστές: «Ο καθένας στην ομάδα μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του. Αυτό πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό μας σημείο και δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια που λένε ότι η ομάδα βασίζεται αποκλειστικά στον Ντε Κολό και τον Τεόντοσιτς. Παίζουμε καλά και ναι παίζουμε ομαδικά». 

Για την πίεση του πρωταθλητή Ευρώπης: «Σε βοηθά να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά από την άλλη σου προσθέτει και πίεση. Θέλουμε να κρατήσουμε τον τίτλο μας. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η σεζόν».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε