Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

«Τεράστια» κίνηση από την «ασημένια» εθνική πόλο – «Δωρίζουμε το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους»

«Τεράστια» κίνηση από την «ασημένια» εθνική πόλο – «Δωρίζουμε το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους»
Reuters

Ο αρχηγός της εθνικής πόλο, Γιάννης Φουντούλης, ανακοίνωσε πως οι Έλληνες διεθνείς αποφάσισαν να δωρίσουν το μισό ποσό του πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη -για την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο- στους πυρόπληκτους.

ΜΑΓΚΕΣ με κάθε σημασία της λέξης! Οι πολίστες της Εθνικής πόλο –μέλη της Stoiximan Tokyo Team– που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, προχωρούν σε μια τεράστια κίνηση, τη στιγμή που η Ελλάδα “πονάει”από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε,οι διεθνείς αποφάσισαν να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε πως θα τους δώσει –για την επιτυχία τους στο Τόκιο- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις