Τρίτη, 11 Ιουν.
32oC Αθήνα

Τερίμ μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Στο τέλος της σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο»

Τερίμ μετά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Στο τέλος της σεζόν θα εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο»
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά από τον ΠΑΟΚ και με το 4-1 στην Τούμπα έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League 1, γεγονός που σχολίασε στις δηλώσεις του και ο Φατίχ Τερίμ.

Μετά το τέλος του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ο Τερίμ ζήτηση υπομονή για να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια υποστήριξε ότι θα εξηγήσει στους οπαδούς του “τριφυλλιού” όλα όσα συνέβησαν στην ομάδα κατά τη διάρκεια των πλέι οφ.

Οι δηλώσεις του Τερίμ

Για το αν το 4-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα: “Δεν πρέπει να το κοιτάμε ως 4-1 το σκορ. Χάσαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε έτσι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Όσο για το ματς πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα στο τέλος της χρονιάς Έχουμε ένα ματς με τον Ολυμπιακό κι έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να σκεφτούμε αυτά”

Για το τι δεν του άρεσε στο ματς: “Βρήκαμε πολύ αργά το γκολ. Στην τρίτη περιοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί στην αρχή μέχρι να βρούμε το γκολ. Κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Μένουμε πίσω στο σκορ κι αυτό μάς επηρεάζει στο παιχνίδι”.

Για τη βελτίωση αλλά και την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο τέλος: “Δεν υπάρχει εξήγηση. Έχουμε δει κάποια πράγματα, αλλά πρώτα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά τον τελικό με τον Άρη. Εγώ μόλις τελειώσει η σεζόν θα έχω να εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις