Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Θα απέκλεια το ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνων στην Formula 1 φέτος”

“Θα απέκλεια το ενδεχόμενο διοργάνωσης αγώνων στην Formula 1 φέτος”
ΦΩΤΟ Reuters

Μία από τις πιο θρυλικές μορφές στην ιστορία της Formula 1, ο Μπέρνι Έκλεστοουν, δήλωσε πως το καλύτερο είναι να μην πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας φέτος, λόγω του κορονοϊού.

Θέση υπέρ της οριστικής αναβολής της φετινής σεζόν στη Formula 1 πήρε το πρώην αφεντικό της, Μπέρνι Έκλεστοουν, του οποίου η άποψη έχει πάντα μεγάλη βαρύτητα.

“Νομίζω ότι θα απέκλεια το ενδεχόμενο διοργάνωσης κάποιου αγώνα φέτος. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με ασφάλεια για όλους” είπε χαρακτηριστικά ο Έκλεστοουν.

Όσα δήλωσε ο Μπέρνι Έκλεστοουν

“Τι θα έκανα σήμερα; Νομίζω ότι θα απέκλεια το ενδεχόμενο διοργάνωσης κάποιου αγώνα φέτος. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις με ασφάλεια για όλους, οπότε να μην υπάρξει κάποιος που θα κάνει ανόητες αλλαγές, οι οποίες στο τέλος μπορεί να μην μπορέσουν καν να πραγματοποιηθούν. Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα.

Θα μείνω πάρα, πάρα πολύ έκπληκτος αν όντως καταφέρουν να το επιτύχουν. Ελπίζω να το κάνουν. Πραγματικά ελπίζω. Θα μπορούσαν τρεις, τέσσερις αγώνες της επόμενης χρονιάς να μετρήσουν για το 2020. Το πρόβλημα είναι το που θα τους κάνεις, που θα μπορέσουν να πάνε οι ομάδες. Είναι εύκολο να κάνεις ένα νέο πρόγραμμα, έχεις χρόνο όσο περιμένεις, αλλά το θέμα είναι να κάνεις και τους διοργανωτές να θέλουν να κάνουν τον αγώνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις