Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θα σταματήσει ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης;

Θα σταματήσει ο Ολυμπιακός την πρωταθλήτρια Ευρώπης;
ΦΩΤΟ eurokinissi

To Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Under/Over 11,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη στον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης.

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει απόψε (20:45), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός. Η ισπανική ομάδα έχει μόνο νίκες στις 8 πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 72-62 στο Μόναχο τη Μπάγερν και πέτυχε την τέταρτη νίκη του στη διοργάνωση. Θα καταφέρει να σταματήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει μέσο όρο 9,38 πόντους

Οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά στον Βασίλη Σπανούλη για να καταφέρουν να κερδίσουν τη Ρεάλ και να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, στον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης, για τους Under/Over 11,5 πόντους του Βασίλη Σπανούλη.

Ο μέσος όρος του αρχηγού του Ολυμπιακού στην Euroleague είναι 9,38 πόντοι ανά αγώνα. Τους περισσότερους πόντους, από 16, σημείωσε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα υπόλοιπα 6 ματς σημείωσε 11 πόντους με τη Μπασκόνια, 9 με τη Μπάγερν, 8 με τη Φενερμπαχτσέ, 8 με την Κίμκι, 4 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και 3 με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις