Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θάνατος οπαδού Ρίβερ Πλέιτ: Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας – Η κόρη κατέρρευσε όταν έμαθε για το θάνατό του

Θάνατος οπαδού Ρίβερ Πλέιτ: Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας – Η κόρη κατέρρευσε όταν έμαθε για το θάνατό του
Reuters

Ο χώρος του ποδοσφαίρου παραμένει συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο του οπαδού της Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο “Μονουμεντάλ”, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ντεφένσα.

Όπως φαίνεται και από το video που κυκλοφόρησε στα social media ο οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έπεσε από πάνω διάζωμα του “Μονουμεντάλ”, στον αγώνα με την Ντεφένσα. Το θλιβερό περιστατικό έγινε περίπου στο 15′ της αναμέτρησης, με τον διαιτητή να ενημερώνεται για το τραγικό συμβάν και να διακόπτει οριστικά το ματς λίγα λεπτά μετά (ακούγοντας και σχετικό σύνθημα από την εξέδρα).

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, πρόκειται για τον 53χρονο Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από ύψος 15 μέτρων στην κερκίδα «Sivori Alta» όπου είχε το εισιτήριο διαρκείας του.

Από κάποια πλάνα που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ο 53χρονος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ κοιτάζει αρχικά κάτω από την κερκίδα, στη συνέχεια κοιτάζει πίσω του και μετά πηδάει στο κενό. Από τις πρώτες έρευνες που έχουν γίνει, στο σημείο δεν υπήρξε κάποια αναταραχή – επεισόδιο βίας, που θα προσπαθούσε να αποφύγει. Έτσι, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας!

Το άψυχο σώμα του Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο καλύφθηκε από μια μεγάλη σημαία της Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να μην βλέπει το κοινό το αποτρόπαιο θέαμα, με τους ιατρούς να φτάνουν άμεσα, αλλά να επιβεβαιώνουν τον φόβο που υπήρξε εξ αρχής, δηλαδή το θάνατό του.

Στη συνέχεια οι αρχές έστησαν μια πρόχειρη κατασκευή, προκειμένου να μπορούν να κάνουν τις έρευνες χωρίς να είναι σε κοινή θέα. Ο χώρος θα παραμείνει κλειστός για 24 ώρες, προκειμένου να μην αλλοιωθούν στοιχεία, για την αστυνομική έρευνα.

Το “Μονουμεντάλ” αναμένεται να ανοίξει κανονικά τις θύρες του για να φιλοξενήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης (08.06 / 3:30) τη Φλουμινένσε για το Copa Libertadores.

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο σε αυτή τη θλιβερή ιστορία, το γεγονός πως στις εξέδρες του γηπέδου -αλλά σε άλλη θύρα- βρισκόταν η κόρη του θύματος. Μάλιστα αρχικά δεν γνώριζε πως ο άνδρας που σκοτώθηκε ήταν ο πατέρας της και όταν το πληροφορήθηκε κατέρρευσε. Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του με τα λόγια «Θα σε αγαπώ για πάντα, μπαμπά». Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Ρίβερ, Χόρχε Πάμπλο Μπρίτο.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις